Český rozhlas D-dur má oficiální skupinu na Facebooku, přidejte se

6. říjen 2017

Stanice je určena pro "vážné zájemce o vážnou hudbu", i pro ty, kteří potřebují klasickou hudbu jako příjemného společníka k práci a odpočinku.

Český rozhlas zřídil digitální stanici D-dur oficiální skupinu na Facebooku. Přidat se do ní mohou všichni ti, kteří se zajímají o její vysílání. Ve skupině jsou pravidelně zveřejňovány například programové tipy a další příspěvky, jež s vysíláním ČRo D-dur souvisejí. Digitální stanice je věnována milovníkům vážné hudby. Vysílá 24 hodin denně a zájemci zde najdou klasickou hudbu renesance až po tvorbu 21. století.

Stanice je určena pro "vážné zájemce o vážnou hudbu", i pro ty, kteří potřebují klasickou hudbu jako příjemného společníka k práci a odpočinku. Nejkrásnější díla hudební literatury opakujeme v rámci vysílání tak, aby pokaždé zazněla v jiném čase. Program připravují zkušení dramaturgové Českého rozhlasu Vltava. Stanice je určena k šíření v nejvyšší možné technické kvalitě. K dispozici je v multiplexu ČRo DAB+ (vysílač Praha – Źižkov, kanál 12C), v terestrické síti operátora Teleko, na satelitu Astra 3B, v kabelových sítích, v DVB-T a také na internetu.

autor: lukpo
Spustit audio