Český rozhlas Plus ode dneška nabídne bohatší program a volební projekty

6. září 2021

Pořady Pro a proti i Osobnost Plus zase pětkrát v týdnu a také množství originálního předvolebního obsahu nabízí Český rozhlas Plus o pondělí 6. září.

Pro a proti s moderátorkou Karolínou Koubovou a také Lucií Vopálenskou vysílá Český rozhlas Plus od pondělí v novém čase po zprávách v 10 hodin. Osobnost Plus Barbory Tachecí (a v pátek Lucie Vopálenské) nemění ani čas, ani čtvrteční speciální pořad - Koronavirus s Janem Konvalinkou.

„Epidemie koronaviru sice ustoupila, ale prorektor Univerzity Karlovy pro vědu a výzkum a vedoucí výzkumné skupiny na Ústavu organické chemie a biochemie Akademie věd profesor Jan Konvalinka má stále o čem hovořit a je rovněž připraven odpovídat na dotazy posluchačů za slané na e-mailovou adresu plus.koronavirus@rozhlas.cz,“ upřesňuje šéfredaktor Českého rozhlasu Plus Petr Šabata.

Čtěte také

Každý den po půl šesté zařazuje Plus novou půlhodinu, která shrne každodenní události ve vědě a výzkumu.

Ve středu 8. září to bude měsíc do voleb, a proto Český rozhlas Plus a Radiožurnál nabídnou hodinové speciální vysílání od 17 hodin, v němž politologův a komentátoři rozeberou výsledky exkluzivního předvolebního průzkumu pro Český rozhlas, který byl zaměřený na témata, která jsou pro veřejnost důležitá a kandidující strany a hnutí by je měly prioritně řešit.

Čtěte také

„V ten den odvysílá Český rozhlas Plus také exkluzivní Interview Plus s americkou novinářkou a politoložkou Anne Applebaumovou, která se dlouhodobě zabývá demokracií ve střední Evropě, a další pořady zaměřené na blížící se volby,“ doplňuje Šabata.

Už v pondělí 6. září startuje unikátní projekt Radiožurnálu a zpravodajství Českého rozhlasu 10 výzev pro příští vládu, v němž všichni volební lídři odpověděli na deset klíčových otázek pro směřování České republiky v dalších letech (například Jak zlepšit dostupnost bydlení? Kolik mají brát učitelé? A kde šetřit ve státním rozpočtu?). Český rozhlas Plus ho posluchačům nabídne každý den po 16. hodině.

autor: Český rozhlas Plus
Spustit audio

Související