Český rozhlas Vltava nasadil na web nový interaktivní prvek „Napište nám“

5. březen 2018

Možností, jak se mohou zájemci do diskuse zapojit, je několik. Přihlásit se mohou prostřednictvím rozhlasového účtu, ale také sociálních sítí, jako jsou Facebook, Twitter, případně Instagram.

Posluchači Českého rozhlasu Vltava mohou nyní rychleji komunikovat se svou oblíbenou stanicí. Oddělení Nová média nasadilo na jeho web interaktivní prvek „Napište nám“. Stejný komunikační nástroj na svém webu použilo jako první digitální Radio Wave, tehdy pod označením Shoutbox. Vltava bude přes tento komunikační nástroj umístěný v dolní části webu zapojovat jednotlivé moderátory, posluchači mohou reagovat na aktuální dění.

Možností, jak se mohou zájemci do diskuse zapojit, je několik. Přihlásit se mohou prostřednictvím rozhlasového účtu, ale také sociálních sítí, jako jsou Facebook, Twitter, případně Instagram. Podporování je také Soundcloud. Příspěvek je pak možné přidat jednoduše prostřednictvím kliknutí na položku „Přidat vzkaz“. Vltava je jednou z celoplošných stanic Českého rozhlasu. Zájemci ji mohou najít jak v pásmu VKV, tak prostřednictvím digitálních multiplexů včetně sítě ČRo DAB+, kabelových sítích, na satelitu, případně internetu.

autor: lukpo
Spustit audio