CNN spustí v Evropě tematický kanál CNN Money zaměřený na byznys

24. leden 2017

Anglicko-jazyčný kanál bude operovat ve dvou švýcarských centrech – v Curychu a Ženevě, přičemž v obou z nich mají být moderní zpravodajská studia a obchodní tým.

Americká zpravodajská televize CNN plánuje na druhou polovinu letošního roku spuštění specializovaného kanálu CNN Money zaměřeného na byznys. Stanice bude k dispozici divákům ve Švýcarsku a cílit má na vysoce ekonomicky postavené obyvatelstvo – top manažery firem, bankéře a podobné profese z vyššího managementu, takzvané opion leaders.

CNN a MediaGo budou spolupracovat v následujících měsících na vybudování infrastruktury, identitě značky, programového schématu, náboru a zaškolení novinářů a produkčních týmů. Anglicko-jazyčný kanál bude operovat ve dvou švýcarských centrech – v Curychu a Ženevě, přičemž v obou z nich mají být moderní zpravodajská studia a obchodní tým, který bude k dispozici místním firmám. Co se týká distribuce, kanál má být šířen prostřednictvím kabelových a IPTV sítí a také prostřednictvím neplacených nabídek. Lze předpokládat, že televize se objeví i na satelitu. V tuto chvíli má již televize funkční profil na Facebooku.

autor: lukpo
Spustit audio