Country Radio Switzerland: Programová novinka pro švýcarské posluchače

16. srpen 2016

Country Radio na webu uvádí, že se snaží nabízet svým posluchačům rozmanité žánry, a to nejen zmiňované country, ale i rock, blues a pop.

Obyvatelé Curychu si mohou naladit od tohoto týdne v rámci pozemní digitální technologie DAB+ novou rozhlasovou stanici Country Radio. Ta se stala součástí multiplexu „DIG D04 – Zurich“ na kanálu 9A, kde nahradila italský hovořící program Radio Italia SMI. Datový tok zůstal ve velikosti 80 kbps, což je v normě DAB+/HE-AAC více méně dostačující. Český rozhlas používá u pilotního vysílání z pražského Žižkova většinou 96 kbps.

Country Radio na webu uvádí, že se snaží nabízet svým posluchačům rozmanité žánry, a to nejen zmiňované country, ale i rock, blues a pop. Stanice láká i všechny ty, které country nezajímá. Hudební výběr je prý bohatý a pestrý, o čemž se ostatně mohou zájemci z České republiky přesvědčit díky některému z webových streamů (výběr zvukových formátů je umístěn nalevo). Kromě hudby přinesou moderátoři také aktuální informace ze zákulisí country music a příbuzných žánrů a seznámí s nejnovějšími alby a vydanými CD.

autor: lukpo
Spustit audio