DAB operátor Teleko inovoval své webové stránky

29. březen 2017

Změnila se a zpřehlednila i tabulka s vysílači příbramské společnosti a změn doznal i přehled šířených rozhlasových stanic.

Příbramská společnost Teleko, která je mimo jiné jedním ze tří operátorů, jenž v České republice provozují DAB+ vysílače, představila novou podobu svých webových stránek. Firma o tom informovala na sociální síti Facebook. Adresa webu se nemění, nadále tedy zůstává http://www.teleko.cz/. Na webu Teleka najdou zájemci kontakty na operátora, kategorie věnované jednotlivým platformám (DAB i VKV-FM) nebo odkaz na e-shop.

Změnila se a zpřehlednila i tabulka s vysílači příbramské společnosti a změn doznal i přehled šířených rozhlasových stanic. Výraznou část kapacity multiplexu zabírají okruhy Českého rozhlasu. Jedná se konkrétně o stanice Radiožurnál, Dvojka, Plus (jako jediná je v multiplexu šířená mono), Wave, Jazz, D-dur, Junior, Vltava, Retro a Regina DAB Praha. Zbývající kapacitu digitální sítě využívají programy DAB Plus Top 40, Radio Proglas, Samson Digital a nedávno se zde objevilo i dětské Pigy Radio, jehož provozovatelem je mediální dům Lagardère.

autor: lukpo
Spustit audio