Další nálož vánočních stanic, tematické okruhy spouští rádia Signal, Pulse i Wave

11. listopad 2016

Stanice nabídnou nejen největší vánoční hity, ale také sváteční historky hvězd současné hudební scény jako jsou Robbie Williams, Little Mix nebo James Arthur.

Za necelý měsíc a půl nastanou vánoční svátky a k rozhlasovým stanicím, které se připojí hudebně k tomuto období, se připojí další. Web Digitální rádio upozornil již v uplynulých týdnech na Sky Radio Christmas, které je šířeno v pozemní digitální nabídce DAB+ v Nizozemsku, na řadu nyní přicházejí britská rádia. Vánoční hudbu budou moci zájemci ladit na stanicích Signal Christmas, Pulse Christmas a Wave Christmas.

Podle webu RadioToday budou stanice puštěny naráz. Zájemci si je budou moci naladit v období od pondělí 14. listopadu do úterý 27. prosince. Vlastník rozhlasových stanic, společnost Wireless Group, uvedl, že stanice budou hrát nepřetržitý mix největších a nejoblíbenějších vánočních hitů, stejně tak jako nabídnou scénky spojené s vánoční tematikou. Na své sváteční zážitky zavzpomínají například Robbie Williams nebo výherci pěvecké soutěže X Factor – dívčí skupina Little Mix a zpěvák James Arthur.

autor: lukpo
Spustit audio