Dětská televize Rik bude vysílat ve slovenském terestriálu několik týdnů volně

29. červen 2018

Placená pozemní televize Plustelka obsahuje v současné době na Slovensku jednadvacet programů v základní nabídce Standard. K ní jsou dostupné za příplatek další dva balíky.

Diváci z Moravy a Slezska, kteří se nacházejí v dosahu slovenské pozemní televize, budou moci v průběhu celého července sledovat bezplatné promo vysílání dětské televize Rik, jejímž provozovatelem je komerční skupina JOJ. Program je běžně součástí slovenského multiplexu 4, diváci ho v rámci volného okna najdou na promo pozici, kde se promo placených kanálů střída. V minulosti už takto operátor Towercom nabídl například stanice AMC, JOJ Cinema a další.

Placená pozemní televize Plustelka obsahuje v současné době na Slovensku jednadvacet programů v základní nabídce Standard, mezi nimiž nechybí mimo jiné JOJ Cinema HD, Sport 1, Sport 2, VH1, ale i kanály České televize ČT 1 a ČT 2. Programovou nabídku si lze ještě obohatit o hard erotický kanál EroXXX, který je však zpoplatněn samostatně. V některých lokalitách nedávno Towercom spustil nadstavbovou službu „Plustelka Viac“, jejíž součástí jsou například stanice Československo, Festival, Epic Drama nebo FilmBox Premium. Jde ale opět o samostatně hrazený balíček. Trvale volně je na Slovensku šířených pouze devět programů.

autor: lukpo
Spustit audio

Související