Diskutujte na portálu Digitální rádio bez nutnosti registrace

11. červen 2020

Diskusní příspěvek může být libovolně dlouhý, na titulní stránce však bude zkrácen na délku prvních sto znaků. Pro spojení s redakcí je možné využít také Twitter.

Diskusní prvek je neodmyslitelnou součástí portálu Digitální rádio. Uživatelé, kteří se budou chtít zapojit do komunikace s ostatními čtenáři, tak od dnešního odpoledne opět mohou učinit. Nový diskusní prvek, který je zároveň velmi jednoduchý, přináší jednu nespornou výhodu – není do něho nutné vůbec se registrovat. Uživatel napíše jméno, samotný text a dá ho odeslat. Ten se mu v krátké době v samotném diskusním panelu objeví. Box slouží pouze pro psaný text. Není podporováno vkládání obrázků ani aktivních odkazů.

Diskusní příspěvek může být libovolně dlouhý, na titulní stránce však bude zkrácen na délku prvních sto znaků. V celé délce se daný komentář zobrazí po kliknutí na položku Diskutujte s námi. Další možností, jak se s redakcí a čtenáři našeho portálu spojit, je sociální síť Twitter. I ta byla implementována jako součást diskusního panelu. Zájemci mohou diskutovat nejen na témata související s digitálním rádiem DAB+, případně DRM, ale pochopitelně i o dalších odvětvích souvisejících s oborem digitálního ale také analogového vysílání.

autor: lukpo
Spustit audio

Související

  • Zapojte se do diskuse

    Český rozhlas začátkem srpna 2022 vypnul diskusní box na webu Digitální rádio.