Dokumentární stanice Kinosvět výrazně zmenšila své logo

1. listopad 2017

Kanál je k dispozici prakticky ve všech distribučních kanálech. Zájemci si ho mohou naladit například jako součást téměř celoplošné Regionální síti 7, kterou provozuje společnost Progres Digital.

Neplacená dokumentární televize Kinosvět vysílá již několik dní s upravenou velikostí loga. Redakci webu Digitální rádio na tuto skutečnost upozornilo hned několik čtenářů. O tom, že se nejedná o chybu, svědčí délka vysílání této podoby identifikátoru – přibližně týden. Dříve bylo logo výrazně větší. Identifikátor je nyní velikostí sladěn s dalšími kanály Československé filmové společnosti, která provozuje Kinosvět – CS Filmem, CS Mini a Horor Filmem.

Kinosvět je k dispozici ve všech distribučních kanálech. Zájemci si ho mohou naladit jako součást prakticky celoplošné Regionální síti 7, kterou provozuje společnost Progres Digital Radima Pařízka, v Praze a středních Čechách také v Regionální síti 4 operátora Prague Digital TV. Kinosvět je dostupné na území hlavního města díky vysílačům Strahov, Ládví a Zelený pruh na kanálu 46. Stanice je pochopitelně také součástí nabídek řady kabelových, IPTV a satelitních operátorů. Svým klientům ji nabízí z družice Skylink i Antik Sat, naopak Digi TV a freeSAT ne.

Současná podoba loga dokumentární stanice Kinosvět.
autor: lukpo
Spustit audio