Dokumentární stanice Spektrum Home přejde na širokoúhlý formát 16:9

10. červen 2016

Spektrum Home působí na českém a slovenském trhu od 15. dubna 2011. Historii značky je však možné datovat až do roku 2005, kdy odstartovala stanice TV Deko.

Dokumentární stanice Spektrum Home přejde v následujících měsících na širokoúhlý obrazový formát 16:9. Provozovatel kanálu, společnost AMC Networks International – Central Europe, o tomto kroku již informoval operátory placené televize. Přechod na širokoúhlý formát lze očekávat v průběhu léta. Podle informací webu Digitální rádio se prozatím pracovně počítá s termínem 1. srpna, firma ho však prozatím nekomunikuje, protože se může změnit.

Spektrum Home působí na českém a slovenském trhu od 15. dubna 2011. Historii značky je však možné datovat až do roku 2005, kdy odstartovala stanice TV Deko. Právě z ní vzniklo rebrandingem (proměnou) v roce 2011 Spektrum Home. Vysílání televize je určeno zejména pro kutily, zahrádkáře a všechny diváky, kteří si chtějí zkrášlit svůj byt, dům nebo zahradu. Spektrum Home přináší pořady světové i lokální produkce. Pořady jsou plně lokalizované do češtiny, reklamní bloky jsou však v maďarštině.

autor: lukpo
Spustit audio