Dokumentární stanice TLC nasadila nový vizuál, grafickou výbavu sladila s americkou verzí

15. březen 2019

Stanice se zaměřuje primárně na ženské publikum. V nabídkách placených služeb je dostupná zatím pouze ve standardním rozlišení.

Dokumentární stanice TLC, která je dostupná ve verzi pro středoevropský trh včetně České republiky, nasadila v uplynulých dnech nový vizuál. Grafika stanice je nyní prakticky shodná s americkou verzí a je přizpůsobena pro lokální publikum. Názvy pořadů jsou v rámci grafiky vyznačeny poměrně neobvykle psacím písmem, doplněny jsou pak informací o termínu vysílání. Bystrý divák si může všimnout i úpravy staničního loga, které je více posunuto k levému hornímu okraji obrazovky a je částečně průhledné.

V nabídkách českých a slovenských operátorů je stanice dostupná pouze ve standardním rozlišení obrazu (SD). Kdy dojde k překlopení do Full HD kvality, je v tuto chvíli otázkou. Rozhodnutí provozovatele, kterým je společnost Discovery, probíhá v tomto směru mimo území našeho regionu. TLC je však jedinou stanicí tohoto zábavního gigantu, která ještě v SD kvalitě vysílá. Tematický kanál nabízí pořady určené primárně ženskému publiku. Nasazení nového vizuálu provozovatel stanice oznámil také v Nizozemsku na 19. března.

autor: lukpo
Spustit audio

Související