Erotická stanice Dusk TV chystá aplikaci pro chytré televizory

6. listopad 2017

„Zatímco průmysl pro dospělé se zaměřuje zejména na muže, v roce 2008 jsme přišli s konceptem v takzvané kategorii „porna“,“ uvádí provozovatel.

Nizozemský erotický kanál Dusk TV míří se svým obsahem do chytrých televizorů. Obsah tematické stanice se dostane do značek roku výroby 2015 a mladších. Provozovatel Dusk TV neupřesnil, o které značky půjde, nicméně má jít o přední světové výrobce. Aplikace má být dostupná globálně. Dusk TV se od dalších erotických kanálů liší tím, že se snaží cílit zejména na ženy a páry. Provozovatel se snaží držet vysokou kvalitu obsahu dané stanice.

„Zatímco průmysl pro dospělé se zaměřuje zejména na muže, v roce 2008 jsme přišli s konceptem v takzvané kategorii „porna“. Lineární televize vznikla v roce 2008 jako čtyřiadvacetihodinový lineární kanál. Dnes je tento program dostupný v nabídkách operátorů ve dvaceti evropských zemích,“ uvedl provozovatel. Dusk TV zažil v poslední době výraznější expanzi do tuzemských služeb. Kromě toho, že byl již delší dobu dostupný pro klienty IPTV služby O2TV ho nyní mohou také sledovat zákazníci T-Mobile TV a satelitní Digi TV.

autor: lukpo
Spustit audio