Erotické stanice Penthouse uzavřely významnou distribuční dohodu týkající se i Česka

15. červen 2016

Díky společnosti M7 Platform Services, která řeší kompletní distribuci programů nejen pro samotnou lucemburskou firmu, se ke zmíněným programům dostanou i další operátoři.

Erotické kanály z rodiny Penthouse Global Media, tedy Penthouse HD1, Penthouse HD2 a Penthouse HD, uzavřely distribuční dohodu se společností M7 Group na všech trzích, kde tato firma se svými platformami působí. Smlouva mezi oběma subjekty bude mít přímý dopad i na Českou republiku (a Slovensko), kde je M7 Group zastoupená satelitní službou Skylink. Operátor už programy Penthouse HD1 a Penthouse HD2 v uplynulých týdnech do nabídky zařadil, a to na pozici 23,5 stupňů východně. Šíření stanice Penthouse HD se netýká našeho trhu.

Díky společnosti M7 Platform Services, která řeší kompletní distribuci programů nejen pro samotnou lucemburskou firmu, se ke zmíněným programům dostanou i další operátoři. V rámci nabídky, kterou poskytla M7 Group, je poskytnutí čipových karet, CI modulů, monitoring v režimu 24/7, tedy 24 hodin/7 dní v týdnu a technická podpora pro dodavatele třetích stran. „Jsme velmi rádi, že můžeme pokračovat a rozšiřovat naše dlouholeté vztahy s M7 Group,“ uvedla generální ředitelka Penthouse Media Kelly Holland, která věří, že dohoda s telekomunikační firmou jí přinese další expanzi.

autor: lukpo
Spustit audio