FilmBox Premium HD opět rozšiřuje distribuci, T-Mobile TV zařadila i Dajto

1. červen 2016

Operátor změnil i řazení řady programů. Polepšily si zejména stanice z rodiny AMC Networks International – Central Europe.

Filmbox Premium HD, tedy FilmBox Premium s vysokým rozlišením obrazu (HDTV), se dostal do nabídky dalšího významného operátora. Po společnosti UPC Česká republika (kabelová televize UPC Digital) ho nově svým klientům nabízí i telekomunikační operátor T-Mobile, a to jako součást IPTV platformy T-Mobile TV. FilmBox Premium HD vysílá stejný obsah jako standardní verze, liší se pouze technickou kvalitou. Na oficiální platformě FilmBox Live, jak si ověřila redakce webu Digitální rádio, HD verze programu stále chybí.

V nabídce služby T-Mobile TV se nově objevila také slovenská televize Dajto. K dispozici je zákazníkům ve standardním rozlišení a zařazena je mezi ostatní programy našich východních sousedů. Právě nabídka slovenských stanic v HD rozlišení je jednou z výhod T-Mobilu oproti konkurenční O2TV. Ta například nenabízí ve standardní kvalitě ani veřejnoprávní Dvojku (STV 2). Jednou z významných změn je také vyřazení stanice Arte ve vysokém rozlišení a její nahrazení SD kvalitou. V neposlední řadě bylo změněno řazení řady stanic. Polepšily si zejména kanály z rodiny společnost AMC Networks International - Central Europe.

autor: lukpo
Spustit audio