Freenet TV: Vysokou kvalitu placené pozemní televize v Německu zachováme i v letošním roce

7. leden 2019

Služba přidala loni do nabídky deset nových programů a služeb. K dispozici jsou buďto klasicky, případně přes hybridní vysílání HbbTV.

Německá společnost Media Broadcast, která je provozovatelem placené pozemní televize Freenet TV, plánuje také v letošním roce zachovat nadále vysokou kvalitu tohoto produktu. V rámci bilance loňského roku to uvedl Jörg Brühl, marketingový a obchodní ředitel Freenet TV. „Naše nabídka je nejatraktivnější na německém televizním trhu. Chceme tuto kvalitu držet i v následujícím roce. Freenet TV je a zůstává i nadále cenovým vítězem,“ konstatoval Brühl.

V roce 2018 přibylo do nabídky Freenet TV deset nových programů a služeb. Jedná se mimo jiné o kabel eins doku, Deluxe Music, Health TV nebo Motorvision TV, která funguje skrze hybridní vysílání HbbTV bez geoblokace i na území České republiky – samozřejmě za podmínky, že divák je v dosahu německého DVB-T2. Zatím posledním přidaným kanál do HbbTV je QVC 2. Na tuto teleshoppingovou stanici se však geoblokace vztahuje. Ocenění „Nejlepší CI+ modul na trhu“ získal loni od časopisu SatVision právě modul pro Freenet TV.

autor: lukpo
Spustit audio

Související