Golf Channel v Česku vysílá již deset let, provozovatel upravil jeho logo

3. leden 2017

Diváci se v rámci oslav například seznámí s tím, jak se tvoří vysílání nebo jak pracuje redakce televize i její komentátoři.

Placený tematický kanál Golf Channel si v letošním roce připomene deset let od svého vzniku, respektive od zahájení svého působení v České republice a na Slovensku. Při této příležitosti upravil provozovatel stanice i její logo. Vedle názvu Golf Channel se zde objevil i dodatek „10 let s vámi“. Stanice je dostupná v řadě placených služeb včetně kabelu, IPTV a satelitu. K dispozici je verze jak se standardním, tak i vysokým rozlišením obrazu.

Golf Channel slibuje, že letos diváci na jeho obrazovce uvidí například PGA Tour, Chybět nebudou i nejlepší a nejprestižnější turnaje European Tour. Bonusem bude letos opět jeden ze čtyř majorů. Diváci se mohou znovu těšit i na U.S. Open nebo týmové boje o Presidents Cup. Při příležitosti desátého výročí stanice nebude chybět shrnutí historie nejen americké, ale i samotné česko-slovenské verze. Diváci se například seznámí s tím, jak se tvoří vysílání nebo jak pracuje jeho redakce i komentátoři. Nedávno v tuzemsku odstartoval i speciální fotbalový kanál a následně i placená tenisová televize. Oba programy má v nabídce pouze IPTV služba O2TV.

autor: lukpo
Spustit audio