Hamburk se dočká rádia pro gay komunitu

11. červenec 2016

Zmiňovaná rozhlasová stanice obsadí volnou programovou pozici v digitálním multiplexu fungujícím na kanálu 11C z vysílače Hamburg/Heinrich-Hertz-Turm.

Rozhlasová stanice lulu.fm, která je určena gay komunitě, začne v dohledné době vysílat prostřednictvím pozemního digitálního vysílání DAB+ v Hamburku. Rozhlasová stanice potvrdila informaci německých médiím a skutečnost už se taktéž objevila v přehledech, které aktuální situaci na poli DAB+ v Německu sledují. Za zmínku stojí skutečnost, že stanice lulu.fm byla také jedním ze subjektů, který se zajímal o uvolněnou kapacitu v celoplošném rozhlasovém multiplexu fungujících na kanálu 5C.

Zmiňovaná rozhlasová stanice obsadí volnou programovou pozici v digitálním multiplexu fungujícím na kanálu 11C z vysílače Hamburg/Heinrich-Hertz-Turm s výkonem 4 kW a vertikální polarizací. V síti jsou dále přítomny stanice Radio Paradiso, MegaRadio, 80s80s, HLRdigital, FSK 93.0 Hamburg, pure.fm a Antenne Sylt. Jako programové novinky jsou v multiplexu uvedeny na webu digitalradio-in-deutschland.de také programy Radio VHR, Hamburg City Info a Elbe 1.

autor: lukpo
Spustit audio