Heart xtra xmas další vánoční digitální stanicí ve Velké Británii

15. listopad 2017

Nabídka speciálních programů bude v období nadcházejících svátků opravdu velmi bohatá. Přispějí k tomu i regionální DAB multiplexy.

Bohatou programovou nabídku digitálních stanic zaměřujících se výhradně na vánoční hudbu doplnila ve Velké Británii také novinky Heart xtra xmas. Jde o sesterský projekt programu Heart 80s, který je jedním z nejúspěšnějších digitálních programů v tomto regionu. Internetový stream Heart xtra xmas nemá nasazenou na rozdíl od stanice Magic Christmas geoblokaci (regionální omezení), takže je ho možné bez problémů poslouchat u nás a například i na Slovensku.

Stanice Heart xtra xmas a Magic Christmas je možné naladit celoplošně v rámci multiplexu operátora Digital One. Jak uvedl web RadioToday, nabídka vánočních programů bude tentokrát ve Velké Británii opravdu bohatá. Kromě celoplošných stanic se mohou těšit také obyvatelé jednotlivých měst na speciální streamy v rámci regionálních multiplexů. Chybět tak nebudou v nabídce například programy Wave Christmas, Pulse Christmas a Signal Christmas, které jsou v provozu již od 10. listopadu, The Scottish Sun Christmas Radio si premiéru odbude v pátek.

autor: lukpo
Spustit audio