Herní streamingová platforma Twitch s oficiální aplikací pro chytré televizory

19. květen 2020

Aplikace slibuje miliony jedinečných uživatelů, kteří se zaměřují na oblast hraní počítačových her. Chybět tu nebudou přenosy Minecraftu, League of Legends a dalších.

On-line službu Twitch, která se zaměřuje zejména na živě vysílané přenosy z videoher, eSportu (turnaje v hraní počítačových her), případně dalších, se konečně dočkala oficiální aplikace pro takzvané Smart TV – televizory připojené k internetu. Od dnešního dne je stejnojmenná aplikace k dispozici v rámci zobrazovačů jihokorejské společnosti LG. Doposud museli řešit zájemci o tuto platformu streamování jinými způsoby, viz například návod na portálu Gamepur.com.

Prostředí služby už je pro uživatele připraveno v češtině. „Získejte přístup k veškerému obsahu, který je vám blízký, od zběsilých multiplayerových zápasů v Overwatchi až po uklidňující umělecké ukázky od Boba Rosse. Miliony jedinečných vysílajících, kteří hrají, na co si jen vzpomenete – pokud se na to dá dívat, najdete to právě teď živě na Twitchi,“ láká vývojář aplikace. Uživatelé se mohou těšit na on-line hry Minecraft a League of Legends, ale i neznámé tituly, které jim nemají uniknout.

autor: lukpo
Spustit audio

Související