Hudební televize Rebel 2 Slušnej kanál přerušila vysílání

6. duben 2020

Rocková stanice patřící Radimu Pařízkovi byla k dispozici také v pozemním vysílání. Důvodem k přerušení vysílání jsou mimo jiné problémy personálního rázu, které ohrožovaly bezproblémový chod.

Hudební televize Rebel 2 Slušnej kanál, která patří do portfolia médií ostravského podnikatele a hudebníka Radima Pařízka, dnes přerušila vysílání. V tiskové zprávě to uvedla výkonná ředitelka Nikola Pařízková. Důvodem k přerušení vysílání je podle vyjádření stávající krizový stav, který způsobila pandemie koronaviru. Ten podle Pařízkové způsobil technické a personální problémy televize a obnovení vysílání by znamenalo nemalé finanční náklady.

Textová informace, která nahradila vysílání stanice Rebel 2 Slušnej kanál

„Náklady spolu ve spojení s neadekvátními odměnami za užití předmětů ochrany, které jsme byli nuceni odvádět kolektivnímu správci Intergram a které zásadním způsobem ohrožují provoz a finanční soběstačnost našich hudebních televizí, zapříčinili vypnutí programu naší televize Rebel 2 Slušnej kanál,“ konstatovala Pařízková. Program byl kromě placených služeb k dispozici také v bezplatném vysílání, a to právě v sítích Radima Pařízka.

autor: lukpo
Spustit audio

Související