Internetová služba Otta přidala do nabídky vzdělávací videa, spojila se s projektem Isibalo

3. červen 2020

V nabídce placené služby společnosti Towercom je nově k dispozici i bezplatný obsah. Zaměřený je na matematiku, fyziku nebo chemii. V Česku je možné platformu Otta využívat díky přeshraničnímu zásahu slovenských vysílačů nebo na satelitu Astra 3B. V obou případech je nutný přijímač s podporou technologie HbbTV.

Internetová služba Otta, která je součástí nabídky pozemního vysílání na Slovensku, případně na satelitu Astra 3B prostřednictvím technologie HbbTV, přidala do své nabídky vzdělávací videa z projektu Isibalo. V menu portálu Otta se objevila nová kategorie Akadémia, která nahradila záložku Extra. Pro využití služby je nutné mít nejen zajištěný příjem z pozice 23,5 stupně východně, ale televizor nebo set-top box s podporou technologie HbbTV připojený k internetu. Nabídka Isibalo je dostupná bez poplatku, ale divák musí být přihlášen.

„Máte problém se naučit matematiku, výklad vašeho učitele ve škole byl pro Vás nedostatečný nebo Vás prostě matematika jen baví a vy chcete znát víc podrobností, detailů, co se s čím pojí a jít prostě o trochu víc do hloubky? Pro Vás je tu Isibilao. Rádi Vám pomůžeme s čímkoliv, co se matematiky týče, od učiva základních škol až po matematiku vysokoškolskou. Smyslem stránek je lidem ukázat, že matematika nemusí být strašák ale něco, z čeho můžete mít i potěšení,“ lákají autoři projektu.

autor: lukpo
Spustit audio

Související