Invaze vánočních digitálních streamů pokračuje, nalaďte si rockové Radio BOB!

12. prosinec 2016

Klasické hity od Mariah Carrey jako All I Want For Christmas Is You nebo Wham – Last Christmas zná asi každý, u rockové hudby tomu tak ale zdaleka není.

Pomyslná invaze digitálních stanic zaměřených na vánoční hudbu pokračuje. Po několika britských a nizozemských rádiích pro vás máme i tip z Německa. Stream zaměřený na vánoční hudbu má nyní i Radio BOB! Tato stanice si získala mezi majiteli DAB přijímačů, kdy touto formou kompenzuje absenci VKV signálu, nyní rockové rádio spouští stejně orientovaný stream na sváteční rytmy. K dispozici je na adrese http://www.radiobob.de/ pod záložkou „Christmas Rock“.

Důvod, proč se Radio BOB! rozhodlo spustit vánoční stream, je relativně prostý. Klasické hity od Mariah Carrey jako All I Want For Christmas Is You nebo Wham – Last Christmas zná asi každý, u rockové hudby tomu tak ale zdaleka není. Vánoční hity přitom natočily i AC/DC, Billy Idol nebo Roten Rosen. Cílem stanice je tedy představit posluchačům právě alternativu ke klasických hitům doprovázející závěr každého roku. Radio BOB! na svém webu nabízí dále kromě svého vysílání streamy AC/DC, Best Of Rock, Classic Rock, Deutschrock, 80er Rock nebo například Alternative Rock.

autor: lukpo
Spustit audio