Jana Peterková rozjela svou Televizi Natura u významné české on-line služby

18. leden 2019

Stanice je zaměřená na zdravý životní styl a témata související s medicínou. Jana Peterková je někdejší manželkou majitele Šlágr TV Karla Peterky.

Nová tematická Televize Natura, za níž stojí Jana Peterková, bývalá manželka majitele a šéfa Šlágr TV Karla Peterky, učinila významný průlom na poli distribuce signálu. Od tohoto týdne je TV Natura k dispozici v nabídce on-line služby SledováníTV.cz. K dispozici je divákům ve vysokém rozlišení (HDTV). Subjektivním dojmem je obrazová kvalita stanice velmi dobrá, a to i na OLED Ultra HD televizoru s úhlopříčkou 65 palců.

Ukázka z vysílání Televize Nature

TV Natura se doposud neobjevila v nabídce žádné velké služby. Do seznamu programu ji nezařadila kabelová společnost UPC Česká republika, O2 Czech Republic a k dispozici není ani na satelitu (operátor Skylink). Realizován nebyl ani původní plán, kterým bylo šíření na platformě hybridní televize, tedy HbbTV, ač má stanice tuto možnost v licenčních podmínkách. SledováníTV.cz nabízí divákům i archiv pořadů a zpětné zhlédnutí (timeshift).

autor: lukpo
Spustit audio

Související