JBL tuner zkombinoval do jednoho zařízení Bluetooth reproduktor a DAB+ přijímač

18. červenec 2018

Díky své velikosti nedisponuje produktová novinka barevným displejem pro doplňkové obrázky, ale základní informace z digitálního vysílání zobrazit umí.

Bluetooth reproduktory mají mezi milovníky hudby velkou popularity. Můžete se k nim připojit bezdrátově a streamujete si do nich hudbu například ze Spotify, vlastní muziku uloženou v mobilním zařízení, případně oblíbenou rozhlasovou stanici. Výrobce reproduktorů JBL přišel s technickou inovací v podobě kombinace tohoto druhu domácí elektroniky a DAB+ tuneru. Kromě digitálního rádia je součástí pochopitelně i VKV rozhlas.

JBL tuner, jak se produktová novinka oficiálně označuje, disponuje některými doplňky, která jsou typická pro klasické rozhlasové přijímače – ovládací tlačítka a pochopitelně i LCD displej. K Bluetooth reproduktoru je pochopitelně dodáván i kabel pro možnost jeho nabíjení. JBL tuner si mohou vzít díky jeho váze přibližně půl kilogramu jeho majitelé prakticky kamkoliv. Pět nejoblíbenějších stanic si je možné uložit do interní paměti.

autor: lukpo
Spustit audio

Související