Kabelový operátor UPC zařadil stanici Zone HD, Prima Comedy si polepšila

18. červenec 2016

Program nabízí v současné době promo materiály z filmových kanálů FilmBox Premium a HBO, další pilíř vysílání tvoří upoutávky na filmy z videotéky MyPrime.

Největší kabelový operátor u nás, společnost UPC Česká republika, zahájil v průběhu dnešního dne distribuci svého nového informačního kanálu UPC Zone HD. Stanice byla doposud k dispozici pouze na mobilní platformě Horizon Go, nyní ji mohou sledovat i zákazníci s klasickými boxy fungujícími na platformě Horizon. Podle původního plánu měla stanice startovat již v sobotu 9. července, nakonec byl ale termín odložen. Spuštění v pondělí 18. července bylo jedno z možných.

Podle pozorování webu Digitální rádio nabízí UPC Zone HD v současné době promo materiály z filmových kanálů FilmBox Premium a HBO. Další pilíř vysílání tvoří upoutávky na filmy, které jsou dostupné ve videotéce MyPrime, jež je součástí platforem Horizon a Horizon Go. Jedná se mimo jiné o snímky Podfukáři, Rivalové, Co jsme komu udělali, Něžné vlny, Babovřesky 3 nebo Bobule. Oproti původně avizovanému zařazení UPC Zone HD na dvanáctou pozici, došlo ke změně. Stanice se objevila na předvolbě 30. Polepšila si Prima Comedy Central, která zůstává na pozici 12, její šíření na předvolbě 46 bylo ukončeno.

autor: lukpo
Spustit audio