Křesťanskou rozhlasovou stanici Premier Praise přilákal britský DAB

22. duben 2016

Premier Praise je třetí rozhlasovou stanicí z křesťanské „rodiny“ Premier, která je v rámci DAB distribuce ve Velké Británii dostupná.

Majitelé digitálních rozhlasových přijímačů ve Velké Británii mohou naladit nově také křesťanskou stanici Premier Praise. Jako programová novinka se objevila v druhém národním komerčním multiplexu, který byl spuštěn v uplynulých měsících. Čtyřiadvacetihodinový kanál je k dispozici také na internetu prostřednictvím webových stránek, tedy i zájemcům v České republice, případně na Slovensku. Jak uvedl web Radiotoday.co.uk, náplní programu jsou hity křesťanské hudby let minulých i ty současné.

Premier Praise je třetí rozhlasovou stanicí z křesťanské „rodiny“ Premier, která je v rámci DAB distribuce ve Velké Británii dostupná. Majitelé DAB přijímačů už mohou touto distribuční cestou naladit Premier Christian Radio, které se objevilo v nabídce 29. února a je věnováno hudbě třicátých a čtyřicátých let. V Londýně pak mohou posluchači ladit i stanici Premier Gospel. Podle šéfa stanice Matta Redmana je stanice dobrou volbou pro ty, kteří rádi chodí do kostela například na víkendové mše. Nyní budou mít gospelovou hudbu k dispozici kdykoliv.

autor: lukpo
Spustit audio