Leo TV Gold s licencí, doposud nerealizovaná Arkada TV o ni pravděpodobně přijde

19. červenec 2018

Arkada TV se měla zaměřit na architekturu, design, dům, bydlení, cestování a zábavu, v licenčních podmínkách se charakterizovala jako stanice lifestylového typu.

Společnost PK62 získala na posledním zasedání Rady pro rozhlasové a televizní vysílání (RRTV) kabelovou licenci pro svůj nový projekt Leo TV Gold. Jak již dříve provozovatel portálu Digitální rádio popsal, má jít o stanici s výběrem toho nejlepšího obsahu, který na poli videa produkuje právě PK62, tedy mimo jiné vydavatel erotického magazínu Leo. Stanice má být operátorům k dispozici ve vysokém rozlišení obrazu (HDTV) s vysíláním 24 hodin denně.

Kromě terestrické a kabelové licence pro novou celoplošnou stanici Power TV, o níž už portál Digitální rádio informoval včera, regulátor udělil oprávnění také nové jihočeské televizi Lipno Infokanál. Z licenčních podmínek vyplývá, že má jít o informační kanál pro danou oblast vysílající po dobu 24 hodin denně z lokality Vítkův kámen. Jde de facto o konkurenční projekt ke stávající Regionálnítelevizi.cz Jižní Čechy. Naopak firmě Lion One TV hrozí, že přijde o licenci pro chystaný projekt Arkada TV. Provozovatel nezahájil vysílání do zákonné lhůty 360 dnů.

autor: lukpo
Spustit audio

Související