Lída Baarová je na Netflixu, jde o první český titul americké on-line služby

15. květen 2017

Počet titulů lokalizovaných do češtiny na Netflixu pomalu, ale trvale roste. Aktuálně je v této on-line videopůjčovně, která funguje na bázi měsíčního předplatného, k dispozici 85 filmů a seriálů s českými titulky.

Historický velkofilm Lída Baarová je dostupný on-line díky americké videopůjčovně Netflix. Jde o vůbec první český titul v nabídce této služby. V hlavní roli snímku z loňského roku se představí herečka Táňa Pauhofová. Lída Baarová je na Netflixu k dispozici v originálním znění, doplněna je také o české a anglické titulky. On-line služba nabízí verzi filmu se stopáží 110 minut a doporučenou věkovou přístupností 13 let.

Počet titulů lokalizovaných do češtiny na Netflixu pomalu, ale trvale roste. Aktuálně je v této on-line videopůjčovně, která funguje na bázi měsíčního předplatného, k dispozici 85 filmů a seriálů s českými titulky. Mezi nejznámějšími snímky je možné jmenovat například Nespoutaný Django, Příběh rytíře, Velmi nebezpečné známosti (1999), Resident Evil: Zánik, Resident Evil: Odveta, The Amazing Spider-man (oba díly), Testament mládí a řadu dalších. Počeštěna je i vybraná originální produkce– Fuller House, Grace a Frankie, Marco Polo, Jessica Jones nebo Narcos. Lída Baarová vstupovala do kinodistribuce 21. ledna 2016, na DVD, Blu-ray a on-line 6. července téhož roku.

Historický film Lída Baarová na Netflixu
autor: lukpo
Spustit audio