Lifestylový kanál E! pronikl v ČR do nabídky dalšího významného operátora

6. květen 2016

E! Entertainment, jak se celý název stanice označuje, bude v České republice a na Slovensku novou vlajkovou lodí společnosti NBC Universal.

Lifestylová televize E!, která se zaměřuje zejména na zákulisí života celebrit, reality show a přímé přenosy z červených koberců (Oscaři, Grammy, Emmy), pronikla do nabídky IP televize společnosti T-Mobile Czech Republic. Po O2TV (O2 Czech Republic) a Skylinku (M7 Group) je tak T-Mobile TV další službou významného tuzemského operátora, kde je tento program dostupný. Stanice E! byla v nabídce T-Mobile TV umístěna na programovou pozici 206 a zákazníci nové IP služby u ni mohou volit z originální a české jazykové stopy. Do češtiny však nejsou lokalizovány na tomto programu všechny pořady.

E! Entertainment, jak se celý název stanice označuje, bude v České republice a na Slovensku novou vlajkovou lodí společnosti NBC Universal. Seriálový a filmový kanál Universal Channel v obou zemích bývalé federace skončí se závěrem června. Na tuto skutečnost upozornil web Digitální rádio své čtenáře již začátkem tohoto týdne. NBC Universal se tak logicky bude snažit E! rozšířit i do nabídek operátorům, kde stanice doposud chybí. Dalším novým programem, který se objevil v nabídce T-Mobile TV, je francouzská stanice TV5 Monde. K dispozici je na pozici 231.

autor: lukpo
Spustit audio