On-line služba Rakuten TV se rozšířila o lifestylový kanál magazínu People

18. leden 2021

Rakuten TV nabízí jako součást své on-line videopůjčovny i bezplatný streaming některých televizních stanic. PeopleTV míří na diváky, kteří se zajímají o celebrity a jejich veřejný i soukromý život. Stanice je k dispozici ve vysokém rozlišení.

Nabídka streamingové služby Rakuten TV, která je k dispozici v České republice, se rozšířila o tematickou stanici PeopleTV. Jde o televizní odnož lifestylových magazínů People a Entertainment Weekly. PeopleTV je bezplatně streamovaný kanál, který má sloužit divákům jako důvěryhodný zdroj ze světa showbyznysu a červených koberců, nechybí tu ani novinky od královských rodin, případně svatby celebrit. On-line je možné tuto stanici sledovat na webové stránce https://peopletv.com/live/.

PeopleTV je v oblasti streamovacích platforem velmi dobře zastoupena. Jmenovat můžeme například Google Play, Apple TV, Chromecast, Amazon Fire TV a řadu dalších, v Česku spíše velmi okrajových platforem, které u nás případně ani nejsou dostupné. Rakuten TV nabízí nový program opět ve vysokém rozlišení obrazu formou adaptivního streamingu, tedy jeho kvalita se postupně zlepšuje po ověření rychlosti datové linky. Dalšími dvěma programovými novinkami jsou kanály Revry a Revry News.

autor: lukpo
Spustit audio

Související