On-line služba Skylink Live TV nabídne osobní profily, chystá personalizaci

7. říjen 2020

Novou podobu menu a umístění obsahu do jednotlivých položek najdou jako novinku majitelé televizorů značky LG s operačním systémem WebOS. Osobní profily se objevily jako první ve verzi služby pro stolní počítače.

On-line služba Skylink Live TV nabídne zákazníkům možnost přizpůsobit si tuto platformu částečně podle jejich představ. Portálu Digitální rádio to potvrdil Jaromír Glisník, dlouholetý šéf Skylinku, který má aktivity skupiny Canal+ v České republice a na Slovensku na starosti. Tuto novinku přinese operátor v rámci aktualizace, jež proběhla ve verzi služby pro prohlížeče a chystá se také do chytrých televizorů, tzv. Smart TV. Nastavení jednotlivých profilů najde na webu uživatel v pravém horním rohu obrazovky.

Majitelé televizorů LG s operačním systémem WebOS mohli začátkem tohoto týdne zaznamenat aktualizaci aplikace Skylink Live TV. Ta je na první pohled viditelná nejen změnou úvodní ikony, ale také při vstupu do samotného televizního portálu. Původní čtyři položky byly rozšířeny o dvě novinky a došlo k jejich celkové revizi. Uživatel má k dispozici samostatnou sekci Doporučujeme nebo kategorii Moje pořady. „Naší internetovou službu dlouhodobě vylepšujeme a přinášíme nové funkce,“ potvrdil Glisník.

autor: lukpo
Spustit audio

Související