On-line služba SledováníTV přidá BBC World News HD a Šlágr 2, zdraží některé balíčky

2. září 2019

Britská zpravodajská televize s fokusem na světové dění byla doposud dostupná v HD kvalitě širokému publiku ze satelitu Astra. Dechovková stanice naopak využívá mj. multiplexy Českých Radiokomunikací.

Provozovatel on-line služby SledováníTV si připravil pro své klienty v souvislosti se startem nové televizní sezóny několik novinek. V průběhu září se v jeho nabídce objeví kanály BBC World News, Šľágr 2 a regionální verze programu ČT 1, tedy mutace Severní a Jižní Morava. Kromě sesterské televize Šlágr TV budou všechny k dispozici ve vysokém rozlišení obrazu (HDTV). SledováníTV je první z větších tuzemských služeb, které mají BBC World News HD v nabídce. Stanice je k dispozici v nekódovaném režimu ze satelitu Astra, pozice 19,2.

Marketingová manažerka operátora Marie Indráková portálu Digitální rádio dále potvrdila, že firma od září zdražuje dva ze svých balíčků. Jedná se ovšem pouze o nabídky, které jsou k dispozici prostřednictvím prodeje na přímo, tedy mimo partnerské sítě. Zde tedy k žádným změnám nedochází. Zatímco cena balíčku Základ zůstává stejná, tedy na hodnotě 199 korun, zvyšuje se předplatné nabídek Standard (nově 399 korun) a Premium (nově 799 korun). V případě obou tarifů tak dochází k navýšení o rovných sto korun.

autor: lukpo
Spustit audio

Související