On-line služba SledováníTV.cz nabídne Vánoce s kanály z rodiny AMC

12. prosinec 2017

Od 1. ledna 2018 se v nabídce objeví další stanice této firmy -. Spektrum a Film+. Ty doposud v nabídce on-line služby SledováníTV.cz vůbec nefigurovaly.

Provozovatelé placených služeb se připravují na příchod vánočních svátků a nabízejí svým zákazníkům možnost sledovat zdarma vybrané stanice z jinak vyšších nabídek. Výjimkou v tomto směru nebude ani provozovatel on-line platformy SledováníTV.cz. Stejnojmenná firma se pro tentokrát rozhodla nabídnout svým partnerům programy z portfolia společnosti AMC Networks International – Central Europe. Půjde konkrétně o AMC, Sport 1 a Minimax.

Další dobrou zprávou týkající se portfolia kanálů AMC je skutečnost, že od 1. ledna 2018 se v nabídce objeví další nové stanice této firmy -. Spektrum a Film+. Ty doposud v nabídce on-line služby SledováníTV.cz vůbec nefigurovaly. Stanice Spektrum a Film+ se od příštího roku stávají součástí balíčků Basic a Maxi. On-line platforma SledováníTV.cz funguje jako poskytovatel internetové televize pro řadu malých a středních poskytovatelů, zejména internetového připojení. Jejím nejvýznamnějším partnerem je mobilní operátor Vodafone.

autor: lukpo
Spustit audio