On-line služba SledováníTV.cz po čtvrt roce opět s polskými programy

8. červen 2016

V nabídce jsou kromě dvou programů z rodiny Polsatu také kanály veřejnoprávní Televizje Polska, konkrétně stanice TVP 1, TVP 2 a TVP 3 Regionalna.

Do nabídky on-line služby SledováníTV.cz se po čtvrt roce opět vrátily programy z rodiny Polsat, kromě stejnojmenného vlajkového kanálu tedy i stanice Polsat Sport News. Programové pozice sice byly po celou dobu výpadku stanic v nabídce dostupné, nicméně na jejich místě se objevovala pouze chybová hláška o nedostupnosti. Kromě klasického lineárního vysílání je uživatelům k dispozici také služba zpětného zhlédnutí. Provozovatel služby SledováníTV.cz spolupracuje například s mobilním operátorem Vodafone.

Kromě on-line prostředí je platforma dostupná na mobilních zařízeních (chytré telefony a tablety) a také v rámci Smart TV. V nabídce jsou kromě dvou programů z rodiny Polsatu také kanály veřejnoprávní Televizje Polska, konkrétně stanice TVP 1, TVP 2 a TVP 3 Regionalna. První dvě vysílají jak ve standardním, tak i vysokém rozlišení obrazu (HDTV), třetí je k dispozici jen v SD kvalitě. TVP 3 Regionalna v HD rozlišení není k dispozici. SledováníTV.cz má v nabídce veřejnoprávní televize ze Slovenska i Rakouska.

autor: lukpo
Spustit audio