Milkovicsova Kutil TV bez promo obrazovky v pražské Regionální síti 4

7. listopad 2017

Nečekaná rozhodnutí předvedl maďarský podnikatel na mediálním poli již několikrát. Změny distribuční politiky překvapily už několikrát i samotné operátory.

Společnost Prague Digital TV, provozovatel pražské a středočeské Regionální sítě 4, přerušila vysílání promo obrazovky nasazené na pozici pro chystanou televizi Kutil. Za ní stojí firma S&P Broadcasting maďarského podnikatele Pála Milkovicse. Tento krok naznačuje, že provozovatel nemá o projektu žádné nové informace. Kdy Kutil TV odstartuje, není známo. Stanice získala licenci od vysílací rady koncem září, odstartovat musí ze zákona do 360 dnů.

Za dobu přibližně dvouletého působení na českém trhu už Pál Milkovics nemá prakticky čím překvapit. Jeho kanály se několikrát objevily v terestrickém vysílání, z něhož se později stáhly, aby se zde po nějaké době opět objevily. Důvody k těmto krokům Milkovics vždy uzpůsoboval aktuální situaci. Důkazem jeho nepředvídatelného jednání je i oznámený odchod televize Mňam ze satelitu Astra, která zde nakonec zůstala. Otázkou pochopitelně je, na jak dlouho. Začátkem roku oznámila S&P Broadcasting také přípravu projektů Mudr TV a Trhák TV.

autor: lukpo
Spustit audio