MTV bude mít v Německu časově posunutou verzi, k dispozici bude i na satelitu Astra

5. září 2018

Provozovatel kanálu, společnost Viacom, nahradí stanicí MTV večerní vysílání Nickelodeonu. Blok Nicknight už bude fungovat pouze v Rakousku a Švýcarsku.

Lifestylový a hudební kanál MTV dostane od 1. listopadu v Německu časově posunutou verzi. Stanice pod označením MTV+ bude vysílat od 20.15 do páté hodiny ranní, a to na programové předvolbě kanálu Nickelodeon. Tento dětský program, který funguje i v České republice, tedy od listopadu výrazně omezí svoje působení na německém trhu. Značka Nicknight bude fungovat nadále v Rakousku a také Švýcarsku. Informoval o tom provozovatel kanálů, společnost Viacom.

Viacom provádí v letošním roce na německém trhu výrazné změny. Na konci roku bude vypnuto vysílání legendárního hudebního kanálu VIVA, který přenechá celodenní vysílání stanici Comedy Central. MTV funguje od ledna jako bezplatný, volně šířený kanál, jež je k dispozici prakticky v celé Evropě ze satelitu Astra včetně České republiky a Slovenska. Stanice MTV je u našich západních sousedů plně lokalizovaná a pořady vysílá buďto s dabingem, případně německými titulky.

autor: lukpo
Spustit audio

Související