Multiplex 3 opět s deseti programovými pozicemi

11. leden 2017

Po dobu přibližně jednoho týdne se v multiplexu 3 vysílalo jedenáct programových pozic, z nichž dvě patřily stanici Prima love

České Radiokomunikace začátkem tohoto týdne odpojily z terestrického multiplexu 3 programovou pozici „Prima love – preladte“. Jednalo se o „kanál“, na němž byla vysílána textová informace o nutnosti přeladění zmiňované televize. Prima love začala od 2. ledna vysílat na nové programové pozici, protože ji byla udělena nová licence. Na jejím základě pak Český telekomunikační úřad (ČTÚ) přidělil stanici i nové Service ID (SID).

Po dobu přibližně jednoho týdne se tak v multiplexu 3 vysílalo jedenáct programových pozic, z nichž dvě patřily stanici Prima love, respektive jedna (nová) byla vyhrazena tomuto kanálu a druhá černé obrazovce s bílým informačním textem. Součástí multiplexu 3 jsou programy ČT :D / ČT art, Prima love, Prima Zoom, Prima Max, Barrandov Plus, Kino Barrandov, Óčko, Óčko Gold, Šlágr TV a Rádio Proglas. V žádné z digitálních sítí Českých Radiokomunikací, které jsou v řádném provozu a šíří klasické programy, tak už nyní nejsou vysílány žádné testovací pozice.

autor: lukpo
Spustit audio