Na 4K rozlišení sází do budoucna i služba Zapni.TV, uvedla nový set-top-box

31. květen 2017

„Pokud se rozhodujete pro nákup nové TV, nemusíte kupovat dražší modely. Náš Android box Vás posune dále,“ slibuje provozovatel internetové platformy.

Další tuzemská televizní služba se připravuje do budoucna na možný příchod formátu Ultra HD/4K. Novinkou pro zákazníky Zapni.TV je také na zahraničních e-shopech dostupný Android box Scishion V88, v němž nabízí vlastní přeinstalovanou aplikaci. Službu Zapni.TV může klient využít například i v rámci multimediálního centra Kodi. Jednou z možností je aktualizace stávajícího zařízení u zákazníka. I zde je ale nutné mít nainstalované Kodi.

A proč se služba Zapni.TV rozhodla přijít s vlastním boxem s podporou 4K? „Dlouho jsme zvažovali, jak využít nejnovější technologie a při tom neomezovat dané zařízení, jen na naši službu. (…) Můžete si prohlížet na Vašem televizoru fotku z dovolené přímo z karty Vašeho fotoaparátu nebo sledovat Vaše filmy z DVD/Blue-Ray,“ konstatuje provozovatel služby a dodává: „Pokud se rozhodujete pro nákup nové TV, nemusíte kupovat dražší modely. Náš Android box Vás posune dále. Nejen z těchto důvodů jsme nakonec zvolili univerzální řešení.“

autor: lukpo
Spustit audio