Největší kabelový operátor v Česku digitalizoval svou síť v Karlových Varech

3. únor 2016

Podle informací webu Digitálnírozhlas.cz plánuje operátor nabídnout v dohledné době také možnost zpětného přehrání pořadů z archivu.

Domácnosti v Karlových Varech, které byly doposud na analogové síti největšího kabelového operátora u nás, tedy společnosti UPC Česká republika, se od února dočkali její digitalizace. Pro klienty to znamená poměrně důležitý posun v kvalitě služeb.

K dispozici tak bude interaktivní digitální televize Horizon s více než 130 televizními programy, přístup k výběru z televizního archivu stanic České televize, Novy, Primy a Disney, a mimo jiné i videopůjčovna MyPrime. Součástí digitální kabelové televize Horizon je i její mobilní varianta Horizon Go.

„Naše služby budou od února nově dostupné v dalších 3 600 domácnostech. Celkem jsme v minulém roce zmodernizovali a postavili nové sítě v dosahu více než 62 tisíc domácností a aktuálně jsou naše služby dostupné pro více jak 1,42 milionu domácností v České republice. Letos se budeme soustředit především na intenzivní výstavbu nových sítí,“ uvedl marketingový ředitel UPC Jan Kohout.

Podle informací webu Digitálnírozhlas.cz plánuje operátor v rámci své služby Horizon nabídnout v dohledné době také možnost zpětného přehrání pořadů z archivu.

autor: lukpo
Spustit audio