Neměli jste možnost vidět zahájení stanice O2TV Fotbal? Zopakujte si její start

9. srpen 2016

Nový sportovní kanál před několika dny spustila i skupina Lama Energy. Digi Sport 3 je dostupný klientům Digi TV ve vysokém rozlišení.

Včera úderem deváté hodiny dopolední spustil telekomunikační operátor O2 Czech Republic svou novou stanici O2TV Fotbal, která je dostupná pro klienty IPTV služby O2TV. Jak již z názvu vyplývá, televize bude orientovaná výhradně na fotbal. Pro naše čtenáře, kteří neměli možnost zahájení kanálu sledovat, jsme připravili video s prvními minutami jeho vysílání. Promo představuje první sekundy před startem a následné úvodní ukázky přibližující program stanice. Poté již následoval ze záznamu první fotbalový duel.

Pozadu nezůstala ani skupina Lama Enegy. Ta o několik dní společnost O2 Czech Republic předstihla a již ve čtvrtek 4. srpna spustila stanici Digi Sport 3. Kanál byl již dostupný abonentům Digi TV na Slovensku, nicméně verze, která je nyní k dispozici i v Česku, nabízí obsah, jenž je možné vysílat na obou stranách bývalé federace. Klientům u nás jsou tak nyní dostupné celkem tři stanice Digi Sport. Tyto programy jsou dostupné zákazníkům Digi TV exkluzivně a žádný operátor je ve své nabídce nesmí šířit.

autor: lukpo
Spustit audio