New Model Radio rozšířilo nabídku digitálního rozhlasu na Slovensku

8. srpen 2016

„Krédem dramaturgů rádia je dosáhnout vysoké kvalitativní a uměleckou úroveň prezentované hudby,“ píše provozovatel stanice na svém webu.

Nabídku digitálního rozhlasového vysílání na Slovensku rozšířila rozhlasová stanice New Model Radio. Naší redakci na skutečnost upozornil čtenář Majo Straka. Ten zároveň uvedl, že stanice je dostupná v multiplexu operátora AVIS na kanálu 11C z vysílače Nitra – Zobor a byla ji vyhrazena datová kapacita 112 kbps. V souvislosti se vstupem New Model Radia je zajímavé zmínit, že začátkem letošního roku se o něm hovořilo v souvislosti s digitální síti společnosti Towercom.

„Krédem dramaturgů rádia je dosáhnout vysoké kvalitativní a uměleckou úroveň prezentované hudby, především písňové formy, s estetickým záměrem spojit krásu s originalitou,“ píše na svém webu provozovatel stanice. New Model Radio funguje zároveň jako zpravodajský web. „Informační server, nebo textová část webstránky New Model Radia bude obsahovat recenze alb od dramaturgů rádia, nebo jeho dopisovatelů, privátní žebříčky nejoblíbenějších alb a skladeb, různé informace o hudebním dění a aktuální playlisty vysílaných pořadů,“ doplňuje portál stanice a stejnojmenného webu.

autor: lukpo
Spustit audio