Norský rozhlas NRK nabízí posluchačům možnost chatovat o DAB rádiu

29. listopad 2016

Posílení servisu posluchačům není nijak překvapivě. Norsko začne jako vůbec první země na světě vypínat v roce 2017 analogový rozhlas VKV.

Novou možnost, jak se dozvědět novinky a veškeré informace týkající se digitálního rádia DAB, přináší svým posluchačům a koncesionářům norský veřejnoprávní rozhlas NRK. Na svém webu jim kromě standardního formuláře přináší i on-line chat. Díky němu mohou kontaktovat některého z pracovníků, který je k dispozici on-line, a získat od něho okamžitou odpověď. Přímý odkaz na stránku je k dispozici zde.

„Dostáváme řadu dotazů od našich posluchačů a jsme připraveni jich přijmout ještě více. Zvýšili jsme počet zaměstnanců tak, aby s námi mohli zájemci jednoduše navázat kontakt. Zodpovíme vše ohledně digitálního rádia, antén, vhodných rádií, pokrytí a řady dalšího,“ konstatovala Carine Berge, vedoucí informačního centra NRK. Posílení servisu posluchačům v oblasti DAB rádia není nijak překvapivě. Norsko začne jako vůbec první země na světě vypínat v roce 2017 analogový rozhlas VKV. Vysílání v pásmu FM tak bude brzo minulostí.

autor: lukpo
Spustit audio