Nová on-line videoslužba Disney+ odstartuje koncem roku 2019, český portál je již funkční

12. listopad 2018

Na nové platformě budou dostupné filmy a seriály nejen z dílny studia Disney, ale také od Pixaru, Marvelu a řada titulů náležejících k Hvězdným válkám.

Společnost Walt Disney Company spustí svou novou on-line videoslužbu Disney+ na konci roku 2019 nejprve v USA, další trhy mají následovat. Firma o tom informovala při příležitosti zveřejnění hospodářských výsledků za třetí kvartál letošního roku. Zajímavostí je, že již v tuto chvíli je aktivní česká verze portálu, která nabízí loga studií Disney, Pixar, Marvel a dále frančízy Star Wars a dokumentárního kanálu National Geographic. Zájemce si zde může nechat zasílat informace o novinkách na platformě Disney+, tato stránka je opět v češtině.

Prvními oznámenými lákadly pro novou platformu jsou originální seriály ze světa Star Wars a hrdinů Marvel. Nový seriál z prostředí Hvězdných válek bude přímo navazovat na jejich odnož Rogue One: Star Wars Story a opět se zde objeví pilot, kterého ztvárnil herec Diego Luna. V novém seriálu Marvelu s názvem Loki se má objevit herec Tom Hiddleston, který tuto postavu ztvárnil i v dosavadních Avengers filmech. Připraveny jsou i nové formáty z prostředí Disneyho inspirované filmy Příšerky s.r.o. a Muzikál ze střední.

Úvodní stránka chystané služby Disney+ je již v češtině
autor: lukpo
Spustit audio

Související