O2 TV postihl v uplynulých dnech výpadek, dotknul se části zákazníků

24. červen 2022

Společnost O2 Czech Republic potvrdila, že její televizní službu, která je největší IPTV platformou na trhu, postihl v uplynulých dnech výpadek, zaznamenala ho ovšem pouze část zákazníků. Firma v současné době řeší, co za touto skutečností stojí. O2 CZ v tuto chvíli migruje zákazníky na svou novou platformu a v set-top boxech zpřístupňuje OS Android TV.

„Někteří naši zákazníci se mohli ve středu a čtvrtek ve večerních hodinách setkat s výpadky O2 TV. Všem, které tyto potíže postihly, se velmi omlouváme. Na odstranění závady usilovně pracujeme,“ zaslala portálu Digitální rádio oficiální vyjádření tisková mluvčí operátora Veronika Zachariášová. Operátor v současné době problém analyzuje, proto bylo jeho vyjádření v tomto smyslu prozatím spíše v obecné rovině.

„Již druhý večer se nedá na O2 TV koukat – sekaní, nelze přetáčet, a když dám restart, tak to trvá nejméně 10 minut, nežli se něco načte,“ napsal ve čtvrtek do jedné z internetových diskusí zákazník Martin z Karlovarského kraje. Problém se podle některých uživatelů objevil u televizní aplikace O2 TV, zatímco set-top box fungoval ve stejnou dobu korektně. Jiným zákazníkům pak služba jako taková fungovala, ale nemohli přehrát žádný z programů.

autor: lukpo
Spustit audio