O2 TV zařadila do nabídky stanici Prima Show

4. duben 2022

Zákazníci O2 TV, největší IP televize na trhu, se dočkali zařazení nejnovějšího programového počinu společnosti FTV Prima, stanice Prima Show. Společnost O2 Czech Republic už slibovala přidání tohoto programu v uplynulých týdnech, ale prozatím bez konkrétního termínu. Kanál je věnovaný výhradně žánru reality show.

Prima Show je umístěna v nabídce operátora na programové pozici 39, stanice je k dispozici ve vysokém rozlišení obrazu (HD) s funkcí zpětného zhlédnutí. V současné době jsou tak v nabídce O2 TV přítomné již všechny stanice z portfolia společnosti FTV Prima. Novou televizi Prima Show, která odstartovala 25. října loňského roku, tak mají v současné době v nabídce již všichni klíčoví hráči na trhu, Skylink ji ale například nabízí pouze v SD formátu.

„Volně dostupný televizní kanál dominantně zaměřený na reality show na českém trhu chyběl, a proto přicházíme s Prima Show,“ okomentoval tento krok loni v říjnu generální ředitel FTV Prima Marek Singer a doplnil: „Nový kanál si klade za cíl oslovit mladé diváky, především ženy, ať už prostřednictvím původních nebo zahraničních show.“ Kromě pokračování reality show Like House se zde objevil také nový formát Královny butiků.

autor: lukpo
Spustit audio

Související