O2TV přidala za poslední kvartál pět tisíc nových klientů

24. říjen 2017

Služba do konce třetího kvartálu letošního roku evidovala 265 tisíc aktivních set-top-boxů. Stále více oblíbené je mezi diváky podle firmy rovněž sledování stanice O2TV Sport s přístupem na 24 hodin.

Růst největší IPTV platformy na trhu, služby O2TV, se nezastavuje. Do konce září letošního roku se podařilo společnosti O2 Czech Republic získat pro tento segment pět tisíc nových klientů. K 30. září jich tak firma evidovala 230 tisíc (IPTV a OTT verze). Firma o tom informovala v rámci dnes zveřejněných obchodních výsledků. Meziročně se jedná o 4,5% nárůst. Službu Multi, která umožňuje sledovat službu na více set-top-boxech, využívá 35 tisíc domácností.

O2TV do konce třetího kvartálu letošního roku evidovala 265 tisíc aktivních set-top-boxů. Stále více oblíbené je mezi diváky podle firmy rovněž sledování stanice O2TV Sport s přístupem na 24 hodin. Šéf O2TV David Duroň v nedávném rozhovoru pro náš web uvedl, že tuto službu využívá řádově tisíce klientů přes HbbTV. O2TV Sport na den může každý využít na kanále O2TV Free, který je dostupný v pozemním vysílání prostřednictvím HbbTV aplikace. Při nedávném fotbalovém derby Slavia - Sparta padl dosavadní rekord ve sledovanosti jednotlivého pořadu, když tento zápas sledovalo celkem 239 tisíc diváků.

autor: lukpo
Spustit audio