Odstartovala časově posunutá verze filmového kanálu JOJ Cinema

30. leden 2017

Skylink je první službou, která časově posunuté verze některých televizí zavedla. V nabídce už má na tomto modelu šířené kanály Prima +1 a JOJ +1.

Mediální skupina JOJ dnes skrze společnost Media roof spustila časově posunutou verzi svého filmového kanálu JOJ Cinema +1. Jak z názvu programu vyplývá, jde o hodinu opožděnou verzi této televize. JOJ Cinema a JOJ Cinema +1 jsou tak obsahově naprosto identické. Potřebnou licenci pro satelitní šíření získal provozovatel kanálu na posledním zasedání Rady pro rozhlasové a televizní vysílání (RRTV).

Časově posunutou verzi tohoto programu zařadil největší tuzemský satelitní operátor, služba Skylink. Z jeho pohledu jde o logickou volbu, jak divákům nabídnout větší divácký komfort. Na rozdíl od kabelových a IPTV služeb není k dispozici na družici zpětný kanál (připojení k internetu). Skylink je první službou, která časově posunuté verze některých televizí zavedla. V nabídce už má na tomto modelu šířené kanály Prima +1 a JOJ +1. JOJ Cinema +1 je na satelitu Astra 3B šířena na programové pozici Novinka 2 ve vysokém rozlišení s poměrem 1920x1080 obrazových bodů.

autor: lukpo
Spustit audio