Oldie Welle Niederbayern přebrala štafetu po Kultradiu, nově nabízí slideshow a ID interpretů

7. únor 2019

Stanice je součástí multiplexu Niederbayern na kanálu 7D a je zachytitelná i na omezeném území Čech. Pro slideshow je nutné mít DAB+ přijímač s barevným displejem.

Rozhlasová stanice Oldie Welle Niederbayern se postupně etabluje mezi dalšími programy dostupnými skrze digitální vysílání DAB+ v Bavorsku. Okruh postupně přebral pozornost posluchačů, kterým chyběla v Bavorsku digitální oldies stanice a v uplynulých týdnech a měsících přišli o populární Kultradio. Oldie Welle Niederbayern o sobě nyní dává vědět dvěma významnými technickými novinkami. Program je možné poslouchat například také na internetu.

Oldie Welle Niederbayern nově vysílá v rámci slideshow své logo. Tuto možnost stanice doposud nevyužívala. Slideshow je pro tematický okruh naprostou novinkou. Vysílání loga je však jediným prvkem, který se v rámci ní objevuje. Slideshow je vysílání doprovodných obrazových informací bez nutnosti připojení přijímače k internetu. Významnější novinkou je však zařazení textové identifikace právě hraných interpretů a skladeb. Stanice je součástí multiplexu Niederbayern na kanálu 7D, který je zachytitelný také na omezeném území Čech.

autor: lukpo
Spustit audio

Související