Olympic Channel nabídne svůj obsah divákům na platformách stanice Eurosport

1. srpen 2017

„Pro Eurosport jsou olympijské hry mnohem více než dva týdny sportu,“ zdůraznil prezident a generální ředitel Discovery Networks International Jean-Briac Perrette.

Obsah stanice Olympic Channel, která doposud fungovala pouze na internetu a byla oficiálním kanálem Mezinárodního olympijského výboru (MOV), se začne od zítřka, tedy od středy 2. srpna objevovat i na placené televizi Eurosport a její video platformě Eurosport Player. Umožní to dohoda, která byla podepsána mezi oběma subjekty. V rámci smlouvy půjde i o distribuci obsahu z Olympic Channel na Eurosport.com a sociální sítě.

Eurosport divákům umožní přístup k lokálnímu obsahu, originálním sériím, zpravodajství a dalšímu programu. Olympic Channel bude propagovat platformy Eurosportu a jeho živé pokrytí sportovních událostí a olympijských her. Ve vysílání panevropské sportovní televize se například objeví magazíny Hall of Fame, On the Line, Against All Odds nebo The Olympics: On The Record. Eurosport také představí každoroční tematický týden naplněný olympijským sportovním obsahem.

V oficiálním stanovisku pro média Eurosport uvedl, že partnerství nadále prohloubí pozici stanice jako „Domova olympijských her“ v Evropě a nabídne fanouškům nejlepší sport živě i na vyžádání, takže nezmeškají nic podstatného z přípravy sportovců na olympijské hry, ať se dívají na televizní obrazovky, streamují na mobilních telefonech, tabletech nebo online prostřednictvím Eurosport Playeru. Olympic Channel jako oficiální platforma MOV pokračuje ve vývoji lokalizovaných verzí, které přinesou fanouškům po celém světě více zkušeností s olympijskými hrami.

„Pro Eurosport jsou olympijské hry mnohem více než dva týdny sportu. Vytvoření dlouhodobého partnerství s Olympic Channel pro výrobu, distribuci a vysílání toho nejlepšího olympijského obsahu významně posílí náš program, v němž bude olympijský oheň hořet po celý rok,“ konstatoval prezident a generální ředitel Discovery Networks International Jean-Briac Perrette. „Blížíme se našemu ročnímu výročí a toto nové partnerství je důležitým krokem, jímž pokračujeme v růstu a rozšiřování platformy po celém světě s lokalizovanými verzemi,“ doplnil generální ředitel Olympic Channel Mark Parkman.

autor: lukpo
Spustit audio